XL Fotobehang

Eindeloze mogelijkheden

Fotobehang is al lang niet meer een simpel behangetje bij je tante thuis, steeds meer bedrijven en instellingen zetten tegenwoordig muurprints in om voor sfeer en productiviteit te zorgen. Fotobehang, ook wel een wallcover genoemd, kan door ons in alle formaten geprint worden. Prints van maximaal 5 meter breed (en 50 meter lang) kunnen wij aan één stuk printen, waardoor u een mooi naadloos fotobehang krijgt. Grote of kleine muren, wij kunnen ze allemaal voor u beplakken. Ook zijn de mogelijkheden in prints eindeloos.
Breed toepasbaar, naadloos en krasvast 

Met fotobehang kunt u veel kanten op. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het logo of de huisstijl van uw bedrijf terug te laten komen op de wanden of kies juist voor iets totaal anders door een mooie foto af te beelden op de muren. Design Freak beschikt over een grote databank aan hoge resolutie foto’s en afbeeldingen waarvan u gebruik kunt maken. De print in super scherpe kwaliteit waardoor zelfs de kleinste details in de foto’s te zien zijn. 

Voordelen van het fotobehang zijn:

Het materiaal is krasvast en waterafstotend. Hierdoor is het makkelijk schoon te houden en zal het niet beschadigen bij het schoonmaken. Het is zelfs buiten te gebruiken. Dit komt door de UV-inkten waar wij mee printen. Een voordeel van printen met UV-inkten is dat het fotobehang niet snel zal verkleuren in de zon en er dus lang mooi uit zal blijven zien.

Design Freak print met een super kwaliteit (1440 DPI). Dit is de hoogste print resolutie die machines op dit moment kunnen printen. Hiermee bent u dus verzekerd van een haarscherp en kwalitatief goed resultaat.


Wilt u een offerte opvragen?
Of bent u benieuwd naar een vrijblijvend ontwerp voorstel?

Neemt u dan contact met ons op via onderstaand formulier.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA